Designers on Display

Production runway show Designers on Display. Commisioned by HKU & Bijenkorf Utrecht. 


Van maandag 18 mei tot en met zondag 31 mei worden collecties van negen studenten Fashion Design tentoongesteld in het Utrechtse filiaal van de Bijenkorf.
De tentoonstelling wordt 31 mei afgesloten met een wervelende modeshow door studenten Steven van de Rijt en Sophie Roumans en afgestudeerden die inmiddels hun sporen in de modewereld hebben verdiend: Eva Pool, Dorien Bolhuis, Esther Vijftigschild, Manon Boertien en Sabine Staartjes.

Expositie
Het werk van de studenten Rianne Bouter, Anouk van Wijk, Marloes Ermers, Marleen van Egmond, Dewi Vingerling, Suzanne Barten, Laure Meyers, Laura Meijering en Céline van Tongeren is van 18 t/m 31 mei te vinden in het warenhuis. Bezoekers kunnen een route volgen - te herkennen aan de belijning op de vloer - langs alle negen collecties. Pop-up store Naast de collecties en de modeshow kunnen bezoekers van de Bijenkorf een kijkje nemen in de wereld van een modestudent in het atelier op de begane grond en genieten van een themagerechtje in het restaurant. In het weekend van de modeshow is een pop-up store geopend waar designs van alumni en studenten direct van de catwalk zijn aan te schaffen.


For more info visit:

www.hku.nl/bijenkorf